“Call

Bel 24/7 bij overlijden

085 016 1313

Uw uitvaartwensen

Wensenboekje

Geen moeilijker onderwerp dan overlijden, afscheid nemen en rouwen. Toch is het nooit te vroeg om na te denken over de laatste levensfase. Met ons uitvaartwensenboekje willen wij u ondersteunen om uw uitvaartwensen vast te leggen.

Met het invullen van dit boekje hebben de nabestaanden een overzicht van de belangrijkste gegevens. Dit kan rust geven en houvast bieden om de uitvaart te regelen.

Wensen kosteloos bespreken?

In een vrijblijvend persoonlijk gesprek kunnen we samen kijken wat de wensen en de mogelijkheden zijn.

Gratis wensenboekje aanvragen

Wensen kosteloos bespreken?

Privacy & Cookieverklaring

Persoonlijk en passend afscheid 

Wij nemen rustig de tijd om het afscheid vorm te geven, waarbij we alle ruimte bieden voor een persoonlijke invulling. Een passend afscheid voelt voor iedereen anders. U kent uw naaste het beste en weet wellicht wat hij of zij zelf eventueel voor ogen had. hebt altijd een vast aanspreekpunt en deze zorgt er nauwgezet voor dat alle details, zoals ze met u zijn afgesproken, worden uitgevoerd.

Keuzes en helderheid

Met onze onze brede kennis en ervaring begeleiden wij u met de beslissingen die genomen moeten worden. De keuze van de kist, de rouwkaart, de muziek, de locatie, condoleance.

Fender Uitvaart onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak te combineren met heldere prijzen. Nadat we alle specifieke wensen hebben besproken, krijgt u altijd een heldere transparante kostenbegroting.