“Call

Bel 24/7 bij overlijden

085 016 1313

Uitvaart Regelen

Uitvaartverzekering

U heeft altijd een vrije keuze in uitvaartonderneming!
Iedereen is vrij in de keuze voor de uitvaartonderneming, onafhankelijk van waar u verzekerd bent.
U denkt misschien dat u verplicht bent de uitvaart te laten verzorgen door de (uitvaart-) verzekeraar waar de verzekering loopt, (zoals Dela, Monuta en Yarden). Maar dat is niet het geval. U bent hier nooit toe verplicht.
U kunt ons u te allen tijde inschakelen voor het verzorgen van uw uitvaart.

Veel verzekeraars hebben een eigen onderneming of hebben contracten afgesloten met locale uitvaartondernemers. Zij zullen dan ook proberen de uitvaart door hen te laten verzorgen. Op de polis zet de verzekeraar daarom een telefoonnummer en het verzoek een overlijden z.s.m. te melden. Ook dit bent u niet verplicht.

Kapitaalverzekering:

Met de kapitaalverzekering bent u verzekerd van een vrij besteedbaar geldbedrag waarmee u geheel naar eigen wens invulling kunt geven aan de uitvaart.

Het kan zijn dat uw verzekeraar u een korting zal bieden om de uitvaart bij hen te laten verzorgen. Dit lijkt aantrekkelijk maar de praktijk wijst uit dat u daardoor niet goedkoper uit bent.

Doordat wij bij Fender Uitvaart zeer scherpe tarieven hebben is het zeer de moeite waard om onze offerte eens te vergelijken met die van de uitvaartonderneming gekoppeld aan uw verzekering.

Naturaverzekering:

Bij de natura uitvaartverzekering vindt géén uitkering van een geldbedrag plaats. De uitkering bestaat uit diensten en materialen.

De verzekeraar betaalt of verleent zelf de omschreven diensten uit de uitvaartpolis.

U kunt dan nog steeds gebruik maken van een zelfstandige onderneming. Het is mogelijk om de natura diensten om te laten zetten naar kapitaal. Het bedrag valt echter in bijna alle gevallen tegen.

Doordat wij bij Fender Uitvaart zeer scherpe tarieven hebben is het toch de moeite waard om onze offerte te vergelijken met die van de uitvaartonderneming gekoppeld aan uw verzekering.

U bent dus altijd vrij om te kiezen!

Meer informatie?

Vertel ons hoe we contact met u kunnen opnemen.


Gebieden

Leeuwarden
Groningen
Harlingen
Sneek
Drachten
Heerenveen
Dokkum
Franeker
Joure
Meppel

Contact

Harlingerstraatweg 130
8915 CP Leeuwarden

T: 085 016 1313
E: info@fenderuitvaart.nl