“Call

Bel 24/7 bij overlijden

085 016 1313

Uitvaart regelen

Voor overlijden

Wanneer u weet dat u zelf of een van uw naasten gaat overlijden, kan de wens ontstaan, alvast na te denken over de uitvaart. U kunt bij ons vrijblijvend en kosteloos een gesprek aanvragen om samen van gedachten te wisselen over de wensen, ideeën die u hebt en deze te vertalen naar een persoonlijk afscheid. Na ons gesprek krijgt u een heldere kostenbegroting waarin wij uw specifieke uitvaartwensen hebben meegenomen.

Persoonlijk en passend afscheid

We begrijpen dat het nadenken over uw eigen uitvaart of die van een dierbare een gevoelige en belangrijke stap is. Daarom staan wij van Fender klaar om met u mee te denken tijdens dit proces.

Keuzes en praktische zaken
Voor het overlijden zijn er verschillende zaken waar u rekening mee moet houden. Allereerst is het belangrijk om uw wensen voor de uitvaart kenbaar te maken aan uw naasten. Denk hierbij aan zaken zoals de keuze tussen crematie of begrafenis, de locatie van de ceremonie, en eventuele specifieke wensen of muziekvoorkeuren.

Wij staan voor u klaar

Daarnaast is het verstandig om na te denken over praktische zaken, zoals het regelen van een uitvaartverzekering of het vastleggen van belangrijke documenten. U bent op afspraak van harte welkom in ons afscheidshuis aan de Harlingersingel in Leeuwarden om deze zaken met één van ons te bespreken. We begeleiden en adviseren u graag. Zo hebben wij een wensenboekje waarin u al uw wensen kunt noteren. Met het invullen van dit boekje hebben de nabestaanden een overzicht van de belangrijkste gegevens. Dit kan rust geven en houvast bieden om de uitvaart te regelen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een vrijblijvend gesprek in te plannen. Na ons gesprek ontvangt u een overzicht van de kosten met al uw uitvaartwensen erin verwerkt. Fender staat voor u klaar, in elke fase van het proces.