“Call

Bel 24/7 bij overlijden

085 016 1313

In uw eigen woonkamer

Afscheidshuis

In Leeuwarden en Grou bieden wij een plek waar u in een oase van rust op een persoonlijke en intieme manier afscheid kan nemen van uw dierbare.

Soms wil of kan men niet thuis opbaren en voelt een uitvaartcentrum te afstandelijk.

Behalve een plek om uw dierbare op te baren, hebben wij in ons Afscheidshuis informatieve inloopdagen.

Ons eigen Afscheidshuis!

Niet iedereen vindt het prettig om zijn of haar dierbare thuis op te baren, of misschien hebt u daar gewoon de ruimte niet voor. Ons Afscheidshuis biedt een bijzonder mooi alternatief op de bestaande uitvaartcentra.

In ons Afscheidshuis hebben wij een een huiselijke en stijlvol ingerichte afscheidskamer waar uw dierbare kan verblijven in de dagen tussen overlijden en de uitvaart.

U krijgt van ons een eigen sleutel waarmee u zonder afspraak, zo vaak u maar wilt de overledene kunt bezoeken. U hebt 24 uur per dag toegang tot de huiskamer. Het Afscheidshuis is ook erg geschikt voor een condoleance of een intiem afscheid, in klein gezelschap.

Het Afscheidshuis bekijken?

Komt gerust bij ons langs om vrijblijvend een bezoek te brengen aan het Afscheidshuis. Wij laten u graag de mogelijkheden zien en beantwoorden al uw vragen.

Om er zeker van te zijn dat er voldoende tijd voor u is, willen we vragen om hiervoor een afspraak te maken.

Afscheidshuis

Leeuwarden

Het Afscheidshuis bevindt zich op de Begraafplaats Vitushof, een prachtige groene plek op een van de meest verborgen plekjes van Leeuwarden. Het is een oase van rust in de drukke stad, omgeven door water en met veel groen en vogels.

Maar het is vooral de unieke combinatie van kleinschaligheid en functionaliteit, waarin u uw dierbare op elk gewenst moment kunnen bezoeken in uw eigen huiskamer buitenshuis.

Bereikbaarheid

Het Afscheidshuis bevindt zich op een steenworp afstand van het centrum van Leeuwarden en is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer, we hebben namelijk een bushalte precies voor de deur.

Alle crematie- en begraafplaatsen zijn goed bereikbaar, zo is Afscheidscentrum Andringastate in precies 5 minuten rijden vanaf het afscheidshuis. En Yardenhuis van Goutum op 10 minuten rijden.

Aan de voorkant van het Afscheidshuis is een openbare parkeerplek met plaats voor ongeveer 25 auto’s.

Afscheidshuis

Grou

Op een verborgen plekje in Grou, maar toch midden in het centrum, hebben wij ons eigen Afscheidshuis.

Maar het is vooral de unieke combinatie van kleinschaligheid en functionaliteit, waarin u uw dierbare op elk gewenst moment kunnen bezoeken in uw eigen huiskamer buitenshuis.

Bereikbaarheid

Het Afscheidshuis bevindt zich op een midden in  het centrum van Grou en is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer, we hebben namelijk een bushalte om de hoek.

Aan de voorkant van het Afscheidshuis is een openbare parkeerplek.