“Call

Bel 24/7 bij overlijden

085 016 1313

Fender Uitvaart: Afscheid in Liefde

Bij overlijden

Wanneer een dierbare overlijdt, komt er veel op u af. Het is een emotionele en moeilijke tijd waarin u veel moet regelen. Bij het overlijden moet u aan verschillende zaken denken, zoals het informeren van familie en vrienden, het regelen van de laatste verzorging van de overledene, het aanvragen van een overlijdensakte en het plannen van de uitvaart. Fender ondersteunt u in deze verschillende zaken en neemt belangrijke taken graag van u uit handen.

Afscheid passend bij het leven dat is geleefd

Als uitvaartverzorger staat Fender voor u klaar om u te ondersteunen in deze zware periode. We helpen u bij het maken van belangrijke beslissingen en zorgen ervoor dat de uitvaart wordt georganiseerd zoals u en uw dierbare dat wensten. We nemen u zoveel mogelijk taken uit handen, van het regelen van de locatie en het vervoer tot het verzorgen van de rouwkaarten en het plaatsen van rouwadvertenties. Op deze manier creëren we samen een passend afscheid bij het leven dat is geleefd.

Persoonlijk afscheid

We luisteren naar uw wensen en zorgen ervoor dat de uitvaart een persoonlijk afscheid wordt waarin uw dierbare op een mooie en respectvolle manier wordt herdacht. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor het bespreken van uw specifieke situatie. We zijn er voor u, in deze moeilijke tijd.