“Call

Bel 24/7 bij overlijden

085 016 1313

Uitvaart Joure

U heeft gezocht op uitvaart Joure en bent terecht gekomen bij ons, Fender uitvaart. Het verliezen van een dierbare is een verdrietige gebeurtenis en u wilt het afscheid natuurlijk goed  geregeld hebben. Of misschien bent u zich aan het oriënteren voor uw eigen uitvaart. Hierin denken wij van Fender graag met u mee voor een passend en mooi afscheid.

Kenmerkend voor ons is dat wij een kleinschalige uitvaartondernemer zijn. Wij, Marise en Sabina, verzorgen met z’n tweeën uitvaarten in Joure en omgeving. Hierbij ondersteunt altijd één van ons u. Op deze manier heeft u een vaste contactpersoon en hoeft u zaken maar één keer uit te leggen. In onze begeleiding zijn wij altijd transparant over de mogelijkheden en daarbij behorende kosten. Op deze manier creëren we samen een afscheid passend bij het leven dat is geleefd.

Uitvaart laten verzorgen in Joure

Met aandacht en zorg ondersteunen wij u graag bij het regelen van uw uitvaart. Uw wensen staan hierin centraal. Wij denken met u mee in praktische zaken die geregeld moeten worden. Hierbij kunt u denken aan zaken zoals de locatie, muziek, de rouwkaart enzovoorts. Hierin hopen wij u te kunnen inspireren.

We zijn gevestigd in Leeuwarden aan de Harlingerstraatweg en beschikken hier over ons eigen afscheidshuis. Een persoonlijke plek waar op intieme wijze afscheid genomen kan worden. Tevens beschikken wij ook over een afscheidshuis in Grou. U bent van harte welkom om vrijblijvend een bezoek te brengen aan één van onze afscheidshuizen. Hiervoor vragen we u wel een afspraak te maken om er zeker van te zijn dat er genoeg tijd voor u is.

Contact met Fender Uitvaart

Als u benieuwd geworden bent naar wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor een persoonlijk gesprek. Wij begeleiden u stap voor stap bij het plannen van een liefdevol afscheid in Joure en omgeving.