“Call

Bel 24/7 bij overlijden

085 016 1313

Ervaringen

Geen moeilijker onderwerp dan overlijden, afscheid nemen en rouwen. Toch is het nooit te vroeg om na te denken over de laatste levensfase.
Met ons uitvaartwensenboekje willen wij u ondersteunen om uw uitvaartwensen vast te leggen.
Met het invullen van dit boekje hebben de nabestaanden een overzicht van de belangrijkste gegevens. Dit kan rust geven en houvast bieden om de uitvaart te regelen.

Liefdevol en deskundig.

De begeleiding rondom het overlijden en de uitvaart van onze dochter had niet in betere handen kunnen zijn. Liefdevol en deskundig heeft Marise ons bijgestaan. Ze denkt mee, ontzorgt en geeft tegelijkertijd alle ruimte.
Marise én Sabine hebben een speciaal plekje in ons hart gekregen.

Mo

Zo fijn en liefdevol begeleid bij het overlijden van m’n zus en het organiseren van haar afscheid door Marise en haar collega Sabine.

Marise is in staat om aan te sluiten en af te stemmen op individuele wensen en ideeen en is een enorme steun in het organiseren van een afscheid dat klopt!

Maaike Wouda

Het afscheidshuis in Grou was precies de plek die aansloot op onze wensen voor het afscheid van onze moeder. Een kamer in huiselijke warme sfeer waarin we iedere dag onze moeder konden opzoeken en een kaarsje voor haar aan konden steken.

Sabina heeft ons super ondersteund en begeleid tijdens deze moeilijke dagen op een respectvolle en persoonlijke manier. Heel fijn om met haar samen te werken.

Margje Jeeninga

Mijn broers en ik zijn uiterst tevreden over de manier waarop wij bij de uitvaart van onze moeder door Sabina en Marise zijn begeleid. Persoonlijk betrokken, empatisch en compassievol.

Het mooie afscheidshuis heeft voor ons een belangrijke rol gespeeld in de manier waarop wij – ondanks de beperkingen in verband met de Corona maatregelen – met onze naasten afscheid hebben kunnen nemen.

Daarnaast is ons vrijwel direct duidelijk geworden dat Marise en Sabina een sterk netwerk hebben en precies weten welke uitvaartcentra en leveranciers het beste aansluiten op onze wensen.

Daan Buwalda

Persoonlijk en passend afscheid 

Wij nemen rustig de tijd om het afscheid vorm te geven, waarbij we alle ruimte bieden voor een persoonlijke invulling. Een passend afscheid voelt voor iedereen anders. U kent uw naaste het beste en weet wellicht wat hij of zij zelf eventueel voor ogen had. hebt altijd een vast aanspreekpunt en deze zorgt er nauwgezet voor dat alle details, zoals ze met u zijn afgesproken, worden uitgevoerd.

Keuzes en helderheid

Met onze onze brede kennis en ervaring begeleiden wij u met de beslissingen die genomen moeten worden. De keuze van de kist, de rouwkaart, de muziek, de locatie, condoleance.

Fender Uitvaart onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak te combineren met heldere prijzen. Nadat we alle specifieke wensen hebben besproken, krijgt u altijd een heldere transparante kostenbegroting.