//Floating call button 24/7
“Call

Bel 24/7 bij overlijden

085 016 1313

Afscheid in liefde

crematie Leeuwarden na de uitvaart regelen persoonlijke uitvaart Leeuwarden kinderuitvaart Locaties Marise den Oudsten voor overlijden uitvaart baby uitvaart kinderen uitvaart jongeren
Fender Uitvaart

Afscheid in liefde

Uitvaart regelen
voor overlijden

Uw eigen specifieke wensen
voor als het moment straks daar is.

Wanneer u weet dat u zelf of een van uw naasten gaat overlijden, kan de wens ontstaan, alvast na te denken over de uitvaart. U kunt bij ons vrijblijvend en kosteloos een gesprek aanvragen om samen van gedachten te wisselen over de wensen, ideeën die u hebt en deze te vertalen naar een persoonlijk afscheid. Na ons gesprek krijgt u een heldere kostenbegroting waarin wij uw specifieke uitvaartwensen hebben meegenomen.

Ook als u een uitvaartverzekering hebt kunt u kiezen en om geheel vrijblijvend bij ons een voorgesprek aan te vragen. Wij kunnen de polis met elkaar bespreken en de mogelijkheden naast elkaar leggen. Wij kunnen dit gesprek bij u thuis doen, op ons kantoor of elders.

Voor een indicatie van de kosten bekijkt u onze heldere tarieven.

Bij Overlijden

U moet beslissingen nemen voor de uitvaart.
Uw wensen, wij assisteren.

Na Overlijden

In de tijd na de uitvaart is het ook belangrijk ruimte te maken voor de rouwverwerking.

Voorbespreking

Een overlijden komt niet altijd onverwacht. Wanneer u weet dat u zelf of een van uw naasten gaat overlijden, kan de wens ontstaan, voor overlijden na te denken over de uitvaart.
Maak dan een afspraak voor een voorbespreking.
Wij vertellen u dan in een persoonlijk gesprek wat u kunt verwachten.

specialist in persoonlijke uitvaart

Fender

Uitvaart Leeuwarden

Een persoonlijk afscheid voor een heldere prijs, dat is waar Fender Uitvaart voor staat. Helder inzicht in de kosten zorgt voor rust, zodat u vooral bezig kunt zijn met de uitvaart en met afscheid nemen.

Wij nemen rustig de tijd om vorm te geven aan de uitvaart, met alle ruimte voor een persoonlijke invulling. Als geen ander weten wij hoe belangrijk een goed afscheid kan zijn bij het verwerken van een verlies.

Al onze wensen konden vervuld worden, precies zoals wij het graag wilden.

.
.
.

Contact