//Floating call button 24/7
“Call

Bel 24/7 bij overlijden

085 016 1313

Afscheid in liefde

crematie Leeuwarden na de uitvaart regelen persoonlijke uitvaart Leeuwarden kinderuitvaart Locaties Marise den Oudsten voor overlijden uitvaart baby uitvaart kinderen uitvaart jongeren
Fender Uitvaart

Afscheid in liefde

Uitvaart regelen
na overlijden

In de tijd na de uitvaart moet u nog veel regelen

Na de hectische dagen rondom het overlijden en de uitvaart zijn er nog veel praktische zaken die u moet regelen. Niet alleen beslist u wat u met de as wilt doen of welk grafmonument er komt. Maar er moeten ook instanties op de hoogte worden gebracht. Soms moet een huis ontruimd of de erfenis worden geregeld.

In de tijd na de uitvaart, waarin veel praktische zaken geregeld moeten worden is het ook belangrijk ruimte te maken voor de rouwverwerking.

De rouwverwerking begint vaak al bij de uitvaart. Als deze aan al uw wensen voldeed, kan dit een gunstige werking hebben op de rouwverwerking. Wij zijn ons bij Fender Uitvaart hier terdege van bewust en zullen u tijdens dit gehele proces hierin ondersteunen.

Voor Overlijden

Een overlijden komt niet altijd onverwacht.
Maak een afspraak voor een voorbespreking.

Bij Overlijden

U moet beslissingen nemen voor de uitvaart.
Uw wensen, wij assisteren.

Rouwverwerking

Hoewel u vaak bij familie, vrienden en kennissen terecht kunt mag u ook nog terugvallen op de deskundigheid van onze uitvaartverzorgers. Ook als u de behoefte heeft om na de uitvaart het afscheid nog eens door te spreken of zijn er andere zaken waarbij u ondersteuning nodig heeft, dan nemen wij voor u de tijd.
Fender Uitvaart beschikt over een breed netwerk van betrouwbare partners, die u op diverse terreinen, ook na de uitvaart, hulp kunnen bieden.

specialist in persoonlijke uitvaart

Fender

Uitvaart Leeuwarden

Een persoonlijk afscheid voor een heldere prijs, dat is waar Fender Uitvaart voor staat. Helder inzicht in de kosten zorgt voor rust, zodat u vooral bezig kunt zijn met de uitvaart en met afscheid nemen.

Wij nemen rustig de tijd om vorm te geven aan de uitvaart, met alle ruimte voor een persoonlijke invulling. Als geen ander weten wij hoe belangrijk een goed afscheid kan zijn bij het verwerken van een verlies.

We hebben onze moeder een mooi afscheid kunnen geven en zijn je nog iedere dag dankbaar.

.
.
.

Contact