“Call

Bel 24/7 bij overlijden

085 016 1313

Uitvaart Regelen

Na Overlijden

In de tijd na de uitvaart moet u nog veel regelen
Na de hectische dagen rondom het overlijden en de uitvaart zijn er nog veel praktische zaken die u moet regelen. Niet alleen beslist u wat u met de as wilt doen of welk grafmonument er komt. Maar er moeten ook instanties op de hoogte worden gebracht. Soms moet een huis ontruimd of de erfenis worden geregeld.

Persoonlijk proces

In de tijd na de uitvaart, waarin veel praktische zaken geregeld moeten worden is het ook belangrijk ruimte te maken voor de rouwverwerking.

De rouwverwerking begint vaak al bij de uitvaart. Als deze aan al uw wensen voldeed, kan dit een gunstige werking hebben op de rouwverwerking. Wij zijn ons bij Fender Uitvaart hier terdege van bewust en zullen u tijdens dit gehele proces hierin ondersteunen.

Rouwverwerking

Hoewel u vaak bij familie, vrienden en kennissen terecht kunt mag u ook nog terugvallen op de deskundigheid van onze uitvaartverzorgers. Ook als u de behoefte heeft om na de uitvaart het afscheid nog eens door te spreken of zijn er andere zaken waarbij u ondersteuning nodig heeft, dan nemen wij voor u de tijd.
Fender Uitvaart beschikt over een breed netwerk van betrouwbare partners, die u op diverse terreinen, ook na de uitvaart, hulp kunnen bieden.

Voor Overlijden

Een overlijden komt niet altijd onverwacht.
Maak een afspraak voor een voorbespreking.

Bij Overlijden

U moet beslissingen nemen voor de uitvaart.
Uw wensen, wij assisteren..

Meer informatie?

Vertel ons hoe we contact met u kunnen opnemen.


Gebieden

Leeuwarden
Groningen
Harlingen
Sneek
Drachten
Heerenveen
Dokkum
Franeker
Joure
Meppel

Contact

Harlingerstraatweg 130
8915 CP Leeuwarden

T: 085 016 1313
E: info@fenderuitvaart.nl