//Floating call button 24/7
“Call

Bel 24/7 bij overlijden

085 016 1313

Afscheid in liefde

crematie Leeuwarden na de uitvaart regelen persoonlijke uitvaart Leeuwarden kinderuitvaart Locaties Marise den Oudsten voor overlijden uitvaart baby uitvaart kinderen uitvaart jongeren
Fender Uitvaart

Afscheid in liefde

Uitvaart regelen
bij overlijden

In alle rust, met elkaar,
de uitvaart bespreken en vorm geven.

Bij een overlijden zal allereerst een arts officieel het overlijden vaststellen en de daarvoor wettelijke documenten invullen en tekenen. Tot die tijd kunnen en mogen wij niets voor u doen.

Wat te doen bij overlijden?
  • Bel de huisarts. Deze stelt het overlijden vast. Als iemand in een ziekenhuis overlijdt stelt een arts daar het overlijden vast.
  • Bel vervolgens ons meldnummer 085 0161313. Wij zijn 24/7 bereikbaar. Wij bespreken met u waar u wilt dat de overledene heen gaat, waar hij/zij verzorgd wordt en wanneer we dit zullen doen. En wanneer we langskomen om de uitvaart met u te bespreken.
  • Een aantal zaken zou u klaar kunnen leggen: kleding voor de overledene, identiteitsbewijs van de overledene en het polisblad van de uitvaartverzekering (indien van toepassing).
  • Vul indien mogelijk het intakeformulier op helemaal links onderin onze in.

In de dagen daarna is er tijd en ruimte om in alle rust, met elkaar, de uitvaart te bespreken en vorm te geven, stap voor stap…….

Keuzes die zullen aan bod komen:
  • Al uw specifieke wensen
  • Rouwkaart
  • Afscheidslocatie en catering
  • De opbouw van het afscheid, muziek, sprekers, rituelen
  • Bloemen
  • Vervoer en route

Een overlijden komt niet altijd onverwacht. Wanneer u weet dat u zelf of een van uw naasten gaat overlijden, kan de wens ontstaan, alvast na te denken over de uitvaart. Maak dan vast een afspraak voor een voorbespreking. Wij vertellen u dan in een persoonlijk gesprek wat u kunt verwachten.

Voor Overlijden

Een overlijden komt niet altijd onverwacht.
Maak een afspraak voor een voorbespreking.

Na Overlijden

In de tijd na de uitvaart is het ook belangrijk ruimte te maken voor de rouwverwerking.

U kiest wat u wel of niet wilt

U moet beslissingen nemen voor de uitvaart. De keuze van de kist, de rouwkaart, de muziek, de locatie, de condoleance.
Uw wensen en voor uw beschikbare budget. Wij assisteren. Er zal steeds helderheid zijn over wat we voor u doen en voor welk tarief we dat doen. Natuurlijk nemen we persoonlijk de uitvaart stap voor stap met u door. Onze ervaring en deskundigheid kunnen u helpen met de diverse beslissingen die genomen moeten worden.

specialist in persoonlijke uitvaart

Fender

Uitvaart Leeuwarden

Een persoonlijk afscheid voor een heldere prijs, dat is waar Fender Uitvaart voor staat. Helder inzicht in de kosten zorgt voor rust, zodat u vooral bezig kunt zijn met de uitvaart en met afscheid nemen.

Wij nemen rustig de tijd om vorm te geven aan de uitvaart, met alle ruimte voor een persoonlijke invulling. Als geen ander weten wij hoe belangrijk een goed afscheid kan zijn bij het verwerken van een verlies.

De rust en deskundigheid van de medewerkers en zeer zeker van Marise zijn erg professioneel en betrokken. Ik heb het gevoel ervaren dat zij er echt voor ons was.

.
.

Contact