“Call

Bel 24/7 bij overlijden

085 016 1313

Eigen regie

Werkwijze

Bij ons staan uw wensen voorop

Een passend afscheid biedt troost en helpt bij de rouwverwerking. Wij staan u bij met persoonlijke aandacht en nemen daarvoor de tijd.
In alle rust bespreken we de wensen voor een passend afscheid. Zo ontstaat er een afscheid dat past bij het leven dat er was en warme herinnering voor altijd.

Één vaste uitvaartbegeleider
De uitvaartbegeleider die bij u thuis komt om de uitvaart te bespreken, blijft uw vaste aanspreekpunt en zal ook het afscheid op de dag van de uitvaart begeleiden. Zo leert u elkaar kennen en hoeft u niet telkens opnieuw iets uit te leggen. Uw uitvaartbegeleider houdt het overzicht en weet precies wat er op welk moment geregeld moet worden.
Wij kennen de omgeving en de mogelijkheden goed en ook de bijzondere afscheidslocaties.
Overzicht in de kosten van de uitvaart

U ontvangt altijd zo snel mogelijk een overzicht van de kosten van het afscheid. We kunnen indien gewenst vaak al tijdens het eerste gesprek aangeven met welke kosten u rekening kunt houden.
Fender Uitvaart werkt met een vast aannametarief voor haar dienstverlening. Daarbij komen de kosten van producten en diensten. We werken altijd onafhankelijk. Dat betekent dat het voor ons niet uitmaakt voor welk crematorium of welke begraafplaats u kiest of van welke leverancier een kist komt.

Welkom met elke uitvaartverzekering
Ergens anders verzekerd?

U mag zelf bepalen wie de uitvaart verzorgt, waar u ook verzekerd bent. Of het om een naturapolis of kapitaalpolis gaat, bij ons bent u altijd welkom.
Op uw polis staat een telefoonnummer dat u kunt bellen als iemand is overleden.

Doet u dit, dan wordt u vaak gekoppeld aan een uitvaartonderneming die een overeenkomst heeft met de uitvaartverzekeraar. Dit is vaak niet de goedkoopste uitvaartonderneming, dit mede omdat deze onderneming een financiële vergoeding betaald aan de verzekeraar.
Laat u niet misleiden door de verzekering die aangeeft dat u dan korting misloopt. De tarieven van de uitvaart zorgen voor het prijsverschil, niet de kortingen. Onze tarieven zijn vaak veel lager dan die van verzekeraars met een eigen uitvaartonderneming of met een contract met een uitvaartonderneming.

Fender Uitvaart

Wij bieden u ondersteuning en staan u bij met persoonlijke aandacht en transparant in de kosten van de uitvaart

Heeft u een uitvaartverzekering? Wij adviseren u dan om, als het kan, vooraf kennis te maken en een offerte aan te vragen. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

U kunt ons altijd bellen op 085-016 13 13 of vrijblijvend een offerte aanvragen.

Zorg na de uitvaart

Voor de praktische afhandeling van de uitvaart ontvangt u van ons het boekje ‘Zorgen erna’. Maar ook blijven we bereikbaar voor vragen. Wij hebben een groot netwerk met professionals die we aan u kunnen koppelen, u kunt daarbij denken aan een notaris, hulp bij financiële afwikkeling of begeleiding in rouw- en verlies.

Sabina Rietveld werkt binnen Fender Uitvaart als rouw- verlies en stervensbegeleider, een eerste kennismaking met Sabina via Fender Uitvaart is altijd kosteloos.

Meer informatie?

Vertel ons hoe we contact met u kunnen opnemen.


Gebieden

Leeuwarden
Groningen
Harlingen
Sneek
Drachten
Heerenveen
Dokkum
Franeker
Joure
Meppel

Contact

Harlingerstraatweg 130
8915 CP Leeuwarden

T: 085 016 1313
E: info@fenderuitvaart.nl