//Floating call button 24/7
“Call

Bel 24/7 bij overlijden

085 016 1313

Afscheid in liefde

crematie Leeuwarden na de uitvaart regelen persoonlijke uitvaart Leeuwarden kinderuitvaart Locaties Marise den Oudsten voor overlijden uitvaart baby uitvaart kinderen uitvaart jongeren
Fender Uitvaart

Afscheid in liefde

Team Fender Uitvaart

Bij ons staan uw wensen voorop.

Bij Fender Uitvaart heeft u altijd één vast aanspreekpunt.
De uitvaartbegeleider die bij u thuis komt is degene die u in de gehele week van het afscheid zal begeleiden, zo leert u elkaar kennen en hoeft u niet telkens opnieuw iets uit te leggen.

Marise den Oudsten

Betrokken uitvaartbegeleider met rust, aandacht en deskundigheid

Begeleiden met liefde en aandacht voor alle gezinsleden en betrokkenen. Met haar rustige uitstraling en met een vleugje humor op zijn tijd, weet Marise u op een prettige manier te ondersteunen bij een waardevol afscheid. Een afscheid dat past bij het leven dat is geleefd.

“Met rust, aandacht geef ik ruimte voor persoonlijke wensen en probeer ik om onzichtbaar, zichtbaar te zijn. Weten wanneer ik een stapje naar voren moet doen om mijn kennis toe te passen, maar ook wanneer ik een stapje naar achter moet doen wanneer het moment daarom vraagt.”

“Met liefde voor het leven in plaats van de zwaarte van het overlijden.”

 

Opleiding en cursussen:
 • Opleiding uitvaartverzorger
 • Piëteitsvolle verzorging van overledenen ‘meer dan gewone’ laatste verzorging & thanatopraxie (extra verdieping voor ervaren uitvaartverzorgers)
 • Voorgaan in een uitvaartceremonie (extra verdieping)
 • Nabestaandenzorg
 • In memoriam schrijven
 • Traumasensitief werken met kinderen en jongeren voor professionals
 • Dementievriendelijke uitvaart
 • Doodgewoon in de klas

 

Sabina Rietveld

Uitvaartbegeleider &
Rouw-, verlies en stervensbegeleider met hart en ziel

Als geen ander weet Sabina wat afscheid nemen is. Op jonge leeftijd nam zij afscheid van haar moeder. De kracht van Sabina is om haar eigen verlieservaring te combineren met haar talent voor het maken van verbinding. Ontzorgen & begeleiden zijn niet zomaar woorden, dat is wat Sabina daadwerkelijk voor u doet.

“Op het moment dat men meest kwetsbaar is kom ik binnen bij de familie. Het is heel waardevol om rust te geven door samen door te nemen wat er op welk moment nodig is. Zodra ze weten dat de praktische zaken geregeld zijn, dan komen de verhalen en kunnen we gaan kijken naar wat echt passend en persoonlijk is.”

Opleiding en cursussen:
 • Opleiding uitvaartverzorger
 • Opleiding rouw- en verlies en stervensbegeleider
 • Spreken bij uitvaarten
 • Gesprekken bij leven en rituelen (extra verdieping)
 • Rouw en verlies bij kinderen (extra verdieping)
 • Rouw bij jongeren en jongvolwassenen (extra verdieping)

Uitvaart in het Fries of Engels is voor mij geen probleem 

 

Team Fender Uitvaart

Onze samenwerkingen

Bij Fender Uitvaart hebben we goede ervaring met een aantal betrokken profenssionals. Zij kunnen, net als Fender Uitvaart, zorgen voor een persoonlijke uitvaart waarbij uw wensen voorop staan.
U bent uiteraard geheel vrij om uw eigen keuzes te maken.
Ook daarin kunnen wij u begeleiden.

Ellen en Jenny

Met veel liefde voor de laatste verzorging en chauffeur op de rouwauto.

Ellen en Jenny ondersteunen ons door met veel liefde de laatste verzorging van uw overledene te verzorgen. Door hun kennis en fijne ontspannen omgang met de families is zijn ze een bijzonder fijne aanvulling van ons team.

Gerda Wesselius

Onze huisfotograaf voor de mooiste herinneringen
www.afscheidbelicht.nl

Er zijn maar weinig mensen die een uitvaart mooi kunnen vastleggen. Het vraagt namelijk veel van een fotograaf, behalve de juiste apparatuur moet je vooral gevoel hebben voor hét juiste moment, en dan het liefst op een manier dat mensen je niet opmerken.
Gerda kan dat als geen ander en daarom werken wij zo graag met haar. Gerda Wesselius, uitvaartfotograaf van ‘Afscheid Belicht’, helpt u de herinneringen aan het afscheid te bewaren. Lees hier een interview met Gerda in de NRC over haar werk als afscheidsfotograaf.

“Foto’s helpen om het verlies bespreekbaar te maken. En af en toe stil te kunnen staan bij de impact van deze gebeurtenis.  Dat je kunt zien hoe waardig en respectvol alles is verlopen, maar vooral de liefde die is gedeeld, de troost die je elkaar hebt gegeven en van elkaar hebt gekregen, de verbondenheid met elkaar en de overledene.”

Monica Jorna

Spreker bij uitvaarten Ceremonica
www.ceremonica.nl

De juiste woorden zijn zo belangrijk bij een afscheid. Monica doet recht aan de overledene en aan het gevoel van u als nabestaanden. Een waardig afscheid waar aandacht is voor het gemis, maar zeker ook voor het leven.

“Ik denk graag met u mee om een mooi waardig afscheid te verzorgen. Een afscheid waarin u uw dierbare herkent. Spreken bij uitvaarten is namelijk spreken over het leven.”

Ella van Halderen

Spreker bij uitvaarten – ook in het Fries
www.mare-sprekersbijuitvaarten.nl

Haar werk richt zich naast het luisteren, het schrijven van het In Memoriam en het presenteren ervan – ook op de kinderen, familie en vrienden. Met elkaar en in samenwerking werkt ze toe naar uw persoonlijk afscheid. 

“Omdat ieder mens zijn of haar eigen levensverhaal heeft – dat je meeneemt in de tijd, in woorden, met muziek en in beelden.” 

“Het verhaal dat achterblijft als herinnering… “

Drukkerij Multicopy

Gespecialiseerd in persoonlijk rouwdrukwerk –
rouwkaarten in Leeuwarden

Wij werken heel graag met de creatieve medewerkers van Multicopy. Zij maken voor ons de meest mooie en persoonlijke rouwkaarten. Wij vragen hen ook vaak om de opmaak voor de rouwadvertentie te verzorgen, zodat deze dan geheel in de stijl is met de rouwkaart is.

“Samen zoeken we naar de perfecte rouwkaart en kijken we naar wat uw rouwkaart persoonlijk maakt, een mooie rouwkaart kan namelijk echt troost geven.”

Meer informatie?

Vertel ons hoe we contact met u kunnen opnemen.


Team Fender Uitvaart

Contact

Adres:

Harlingerstraatweg 130
8915 CP Leeuwarden

Telefoon:

Email: