“Call

Bel 24/7 bij overlijden

085 016 1313

Dé droomplek voor uw luxe recreatie-woning op uw eigen riante kavel

De groenstrook naast dit waterpark blijft onaangeroerd: dit stukje Friesland is speciaal aangekocht om er een vogelgebied van te maken. Deze aangekochte groenstrook ligt pal tegen De Dunegeaster- en Follegeasterpolder van het Fryske Gea. Dit gebied van 72 hectare ligt aan de westoever van het Tjeukemeer en is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een aaneengesloten moerascomplex. Deze extra groenstrook is bedoelt voor weidevogels, en is een goede manier om bij te dragen aan de balans in het ecosysteem.

De ontwikkelaars van Park Folclaghe spelen volop in op de plannen van de provinsje Fryslân om water- en landrecreatie naadloos op elkaar aan te laten sluiten. Zo kun je vanaf de eigen recreatiewoning gaan wandelen, fietsen of varen. Dit is gerealiseerd door een speciale toegangsweg tot het park en een open vaarverbinding tot het water. Dus wat dat betreft kan de vakantie in Friesland binnenkort beginnen.

Park Folclaghe

Watersportliefhebbers, natuurmensen of rustzoekers

Fryslân is de watersportprovincie bij uitstek. De vele meren en kanalen geven je volop vaarplezier. De afgelopen tien jaar is er veel geïnvesteerd in de provinciale infrastructuur van Friesland. Hierdoor is deze noordelijke regio nog aantrekkelijker geworden voor de recreant en watersporter.

Direct gelegen aan het Tjeukemeer en dichtbij de Staande Mast Route is Follega de perfecte uitvalsbasis voor watersportliefhebbers. Hier, in de buurt van Lemmer en het IJsselmeer, valt voor iedereen iets te genieten. Dus zowel voor rustzoekers, natuur- als stadsmensen. Voor iedereen bereikbaar, want Park Folclaghe ligt slechts op iets meer dan een uur van Amsterdam.

Met een elektrische fiets, maar ook voor watersporters is een groot deel van het gebied tussen het Tjeukemeer, Sloten, Lemmer en het IJsselmeer prima te bereiken. Lemmer is één van de belangrijkste Friese watersportdorpen. Het heeft de allure van een kleine bruisende stad met prachtige monumentale panden. Daarnaast kun je in Lemmer heerlijk op een terrasje zitten bij de plaatselijke cafés en restaurants.

Ga je liever zwemmen, surfen of zeilen dan is het strand van Lemmer aan het IJsselmeer daarvoor de ideale plek.

Contactgegevens

Spruyt Waterwoningen
Windas 6 Heerenveen

T: 0513-67 12 84
W: www.spruytwaterwoningen.nl 
E: info@spruytwaterwoningen.nl 

Park Folclaghe B.V.

Ontwikkeling, aanleg en verkoop. Wil je bericht ontvangen over dit bijzondere Friese project?
Doe dan een optie via dit formulier