//Floating call button 24/7
“Call

Bel 24/7 bij overlijden

085 016 1313

Condoleanceregister

Petronella Reinhardt

 18 april 1924   08 mei 2020

Uw persoonlijke condoleance

Mevrouw Esther tennapel
Gecondoleerd met het overlijden van mw nellie reinhardt

Leerde haar kennen als super lieve vrouw in riemsoord
Veel wijze woorden

Kreeg van 2 mooie boeken
Als mooie herinnering ♡

Rust zacht mw vrouw reinhardt

Groetjes Esther
10 december 2020
Mevrouw Willy Seefat
Beste familie,
Gecondoleerd met het overlijden van Nelly. Ik heb haar leren kennen toen mijn schoonmoeder ook in Riemsoord woonde. Na het overlijden van mijn schoonmoeder ben ik haar blijven bezoeken en we hadden dan altijd erg gezellig. Ze was een intelligente, lieve vrouw. Altijd fijne gesprekken met haar gehad. Ik zal haar gaan missen.
Ik wens jullie heel veel sterkte met het verwerken en dragen van dit groot verlies.

Groet Willy Seefat
25 mei 2020
De heer en mevrouw Jan en Marjo Sprong
Van harte gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder.Wij hebben haar 16 jaar geleden leren kennen als een lieve tante die heel veel betekend heeft om de familie Reinhardt te leren kennen.Ik ,Marjo,was een buitenechtelijke dochter van haar broer Wim,die ik zelf nooit heb ontmoet.Maar jullie moeder heeft dat goedgemaakt.

Heel veel sterkte in de toekomende tijd.
met vriendelijke groet,
Marjo en Jan
14 mei 2020
Mevrouw Annelies Hof
Gecondoleerd met het verlies van deze bijzondere en lieve vrouw. Ik heb vanaf het begin dat mw. Reinhardt kwam wonen binnen Riemsoord deze jaren met veel liefde voor haar mogen zorgen.
De mooie verhalen, gedichten, klassieke muziek en de wijze levenslessen het heeft allemaal de revue gepasseerd.
Ook mijn toen nog kleine kinderen kwamen in het begin met regelmaat op Riemsoord waarbij een ontmoeting met mw Reinhardt niet uitgesloten bleef. Loomarmbandjes gemaakt door mijn dochter werden met liefde gedragen door mw en zo nu en dan een kaartje werd er geschreven.

Dank u wel mw. Reinhardt dat ik deze jaren voor u heb mogen zorgen en voor de wijze woorden die mij met regelmaat werden toegezegd.

Heel veel sterkte voor de familie.
14 mei 2020
- Angelique, Vito, Enzo
Lieve Oma, u blijft voor altijd een mooie herinnering voor ons, in moeilijke tijden altijd mijn steun en toeverlaat, we hebben wat afgelachen, geen onderwerp was te gek, ik kon letterlijk alles bij u kwijt,u was daar altijd met wijze raad, zoals een kind dat van een moeder krijgt. Wij houden van u, en zullen u nooit vergeten, zo'n bijzonder mens! Ooit zien we elkaar weer, rust in vrede ♥️🙏🌹Angelique, Vito, Enzo💋🌺🌼
13 mei 2020
Mevrouw Rinske Jonkman-Jorritsma
Gecondoleerd met het overlijden van jullie moeder en grootmoeder. Veel sterkte.
Ze was een warme belangstellende vrouw. Ik heb haar vooral leren kennen als begeleidster van de schildersgroep . We hadden een klik met elkaar . Ik ga haar missen.
12 mei 2020
Mevrouw Marrie schakel
Gecondoleerd met het overlijden van jullie moederen heel veel sterkte
12 mei 2020
Mevrouw Ageeth van der Fluit
Gecondoleerd met het verlies van Nel.

Ageeth,
Ingrid
Renate
12 mei 2020
Mevrouw Paula van den Hoogenband
Een vrolijke foto van een leuke dag, op de rolstoelfiets de "fietsvierdaagse" samen met andere bewoners van Riemsoord door het mooie Fochteloërveen. Een prachtige zonnige dag, waardoor ze helaas 's avonds behoorlijk verbrandt was!
Ik kwam in het begin als vrijwilliger op bezoek, we hadden een klik, door onze gezamenlijke achtergrond van Den Haag. Maar we kregen een warme band en hebben samen erg veel gelachen, maar ook droevige momenten gedeeld.
Ik miste je de afgelopen tijd al, maar het is nu zo definitief....
Veel sterkte voor alle nabestaanden.
10 mei 2020