//Floating call button 24/7
“Call

Bel 24/7 bij overlijden

085 016 1313

Condoleanceregister

G. van der Werf-Smidt

 08 september 1932   27 april 2020

Uw persoonlijke condoleance

Mevrouw Keller
Lieve Familie.
Gecondoleerd met het overlijden van Grietje van der Werf.
Heel veel sterkte kracht en liefde de komende tijd. Laat de herinnering een lichtpuntje in het leven zijn.
Lieve Groetjes Henk en Willy Keller
01 mei 2020
Mevrouw Sippy de Jonge
Lieve meneer van der Werf, kinderen en kleinkinderen,

Mijn oprechte deelneming met het overlijden van uw lieve vrouw, mam, oma en omi,

Na een lange tijd van afnemende gezondheid, grote zorg en toewijding, is het afscheid dichtbij. Heel verdrietig. Ik hoop dat u allen ook met grote dankbaarheid terug kunnen kijken op haar leven. Veel kracht en sterkte toegewenst in de tijd die gaat komen en haar gemis zo voelbaar zal zijn. Ik hoop dat dit bericht een troost zal zijn.

Een hartelijke groet,

Sippy de Jonge
30 april 2020
De heer en mevrouw Gerwin van der Werf & Margriet Soeters
Lieve tante Grietje, "denk aan mij terug hoe ik was in de stralende zon", staat er op de rouwkaart... ach, wij kennen u niet anders dan zonnig, altijd zo aardig, scherp en belangstellend. Een voorbeeld voor velen.

Lieve familie, veel sterkte met het verwerken van dit verlies, oom Menno in het bijzonder, voor ons waren jullie altijd al een twee-eenheid, dat is een herinnering die blijft. Een goed, liefdevol afscheid toegewenst in besloten kring.

Gerwin en Margriet
Floris en Emma
30 april 2020
De heer en mevrouw Marien en Rianda Korevaar- van der Werf
Lieve familie,
We leven met jullie mee in het verdriet om het overlijden van uw lieve vrouw, oom Menno, jullie moeder, Henriet en Casper, Margriet en Roelof, Menno Johan en Marc, en jullie oma en omi.

Voor ons tante Grietje.
We herinneren haar als een hele lieve, warme, belangstellende en innemende vrouw. Ze was charmant en zag er altijd zo verzorgd en mooi uit. Oom Menno en tante Grietje; dat zei ik (Rianda) altijd in één zin. Ze hoorden onlosmakelijk bij elkaar. Zelfs meer dan 66 jaar, en dan nog zo gek op elkaar. Hoe mooi is dat! De laatste jaren waren zwaar, heb ik begrepen. Haar lijden is nu in ieder geval voorbij. En de herinneringen blijven, die neemt geen mens jullie af.

Door de corona crisis is het afscheid nu in besloten kring. Dat begrijpen we.
Het voelt wel raar om daar niet bij te kunnen zijn en jullie persoonlijk te ontmoeten.
We doen het nu met deze condoleance en dat vinden we ook mooi.

Lieve oom Menno, kinderen, klein- en achterkleinkinderen, we wensen jullie heel veel kracht . Nu, bij het afscheid en in de tijd die komt als het missen pas echt door gaat dringen.

We leven vanuit Elburg met jullie mee. Veel liefs, Marien en Rianda
29 april 2020
- Auke en Ans van Rijs
Lieve familie van der Werf,

Via deze weg willen wij jullie condoleren met het overlijden van uw vrouw en jullie moeder en oma.
Zolang is Grietje in jullie midden geweest als vrouw, moeder, oma en omi. En het samenzijn van Menno en Grietje, meer dan 66 jaar! Samen de laatst jaren in Nylanstate, waar moeder haar gezondheid achteruit ging, veel pijn en klachten had. En m.n. Henriet was dagelijks bezig met mantelzorg voor moeder. Ondanks de drukte en zorg, kreeg Henriet er veel voor terug: liefde en dankbaarheid. Wij kennen jullie en vader en moeder al meer dan 40 jaar. De laatste keer dat wij met u en uw vrouw hebben gesproken was op het feestje van Casper. Wat genoot ze van het museum Ot en Sien, wat een herkenningen. Wel was het vermoeiend, maar tussen alle herinneringen van vroeger ging Griet in haar rolstoel even een slaapje doen. Ondanks dat haar gehoor slecht was, hebben wij fijn met haar kunnen praten. Wat heeft ze de laatste jaren nog kunnen genieten van de kleintjes van Judith, zelfs een cadeautje voor de verjaardag van Ferron was ze niet vergeten!
Beste mijnheer v.d. Werf, lieve Henriet en Magriet, en verdere familie heel veel sterkte voor nu en straks.
Dat jullie als familie elkaar kunnen troosten en bemoedigen en steun kunnen vinden bij elkaar!
Lieve groeten Ans en Auke
29 april 2020