//Floating call button 24/7
“Call

Bel 24/7 bij overlijden

085 016 1313

Begrafenis Leeuwarden

Begraven Leeuwarden

Fender Uitvaart

.

Begrafenis

Leeuwarden

Offerte op maat

Tarieven Begraven Leeuwarden

 

Ook als u niet of elders verzekerd bent.

De kosten van een begrafenis in Leeuwarden lopen behoorlijk uiteen en zijn afhankelijk van de keuze van de begraafplaats en het soort graf.
Het verschil in kosten tussen de verschillende begraafplaatsen in Leeuwarden is moeilijk met elkaar te vergelijken.

Zo is de huur van een graf op de begraafplaats in Huizum en op de Noorderbegraafplaats vaak voor een duur van 15 jaar en is deze op de Vitushof standaard voor 30 jaar.

Na berekening is in 2019 begraafplaats Vitushof de goedkoopte begraafplaats van Leeuwarden.

Maar vaak is niet de prijs maar de band met de begraafplaats leidend voor de keuze. Daarom heeft Fender voor de begraafplaatsen in Leeuwarden een voorbeeldberekening gemaakt. U vindt ze onderaan deze pagina.

Voor de begeleiding van Fender, hanteren wij een aannametarief.
We hebben in de rekenvoorbeelden het gemiddelde aannametarief voor onze begeleiding meegenomen, het kan best zijn dat u uiteindelijk meer of minder kwijt bent. Het aannametarief is namelijk afhankelijk van de duur van de afscheidsdienst.
We zijn hier volledig transparant in, zodat u nooit voor verassingen komt te staan.

Op de begraafplaats Vitushof hebben wij ons eigen Afscheidshuis Leeuwarden. Hier kan uw dierbare worden opgebaard in huiselijke sfeer maar ook bieden wij de mogelijkheid voor een besloten afscheidsdienst en/of een condoleance.

Wij kunnen een scherp tarief bieden bij een combinatie van het gebruik van het Afscheidshuis en begraven op de Vitushof. Neem vooral contact op voor een offerte op maat of voor een geheel vrijblijvend persoonlijk gesprek.

specialist in persoonlijke uitvaart

Fender

Uitvaart Leeuwarden

Een persoonlijk afscheid voor een heldere prijs, dat is waar Fender Uitvaart voor staat. Helder inzicht in de kosten zorgt voor rust, zodat u vooral bezig kunt zijn met de uitvaart en met afscheid nemen.

Wij nemen rustig de tijd om vorm te geven aan de uitvaart, met alle ruimte voor een persoonlijke invulling. Als geen ander weten wij hoe belangrijk een goed afscheid kan zijn bij het verwerken van een verlies.

Offerte op maat

Wilt u een overlijden melden?

Bel dan ons meldnummer:
085 0161313

Wilt u een offerte op maat?

Dan kunt u ons bellen of het formulier invullen.